Kära Kunder, Från Och Med Den 1:a November 2020 Lord Afrique Kommer Vara Öppet På Söndagar Också i Södertalje Butiken.

Öppettider: Mån - Fre: 10:00 - 19:00, Lördag 10:00 - 18:00, Söndagar 10:00 - 17:00. Välkömmen!!

Top Quality. Best Price.

Your Favourite Grocery Store.

                                       Butikskedja och grossistföretag

Lord Afrique är det bästa stället att köpa dina favorit varor. Vårt mål är att erbjuda de bästa produkter till våra afrikanska, karibiska, asiatiska och svenska kunder. Vi säljer alla dina populära afrikanska och orientaliska torra, färska och råvaror.

Handla enkelt och bekvämt från vårt unika sortiment!!!

Skicka pengar med Lord Afrique genom RIA och Small World!

Vårt Mål

Vår Prioritet

En prioritering av Lord Afrique är att säkerställa att vi kan uppfylla våra kunders förväntningar genom att köpa kvalitets färskvaror och få det till butiker så snabbt och effektivt som möjligt. Att uppnå detta kräver starka varaktiga relationer med våra leverantörer.

Långsiktiga Mål

Att alltid vara förstahandsvalet av kunder. Att utbilda alla anställda upp till internationella standarder och låta dem vara medvetna om hantering av kundrelationer. Uppmuntra, driva och stödja initiativ, innovation och kreativitet, utnyttja möjligheterna att stödja operativa mål och strategier.

Vårt Fokus

För att uppnå internationella standarder. Främja en öppen och positiv miljö för att ta emot och sprida riktning, idéer och förändringar till alla affärsnivåer och lämpliga affärspartners. För att ge våra kunder den bästa affären och online shoppingupplevelse.